Tapijten

Onze tapijten

Nieuw in ons assortiment zijn de tapijten. U vindt bij ons een selectie van kelims en margoumtapijten. Dit zijn handgeweven tapijten, gemaakt van 100% wol. De Margoumtapijten zijn van Tunesische oorsprong en onderscheiden zich door hun fijne berbermotieven. Ze zijn handervaardigd door ambachtsvrouwen in de streek rond Kairouan en Oudhref, net dit maakt elk tapijt uniek. Van elk bestaat er dus maar één. 

Daarnaast bieden wij ook de volledige collectie aan van Vila Nova en Romo. Deze twee Britse design merken zijn bij ons al langer gekend vanwege hun bijzonder mooie meubelstoffen, hier dus ook het aanbod in vloerbekleding. Leuk detail, de tapijten werden gemaakt in exclusieve samenwerking met Louis De Poortere,… ze zijn dus niet alleen mooi maar ook kwalitatief (en lokaal geweven!). U vindt hier telkens een selectie van platgeweven en handgeweven tapijten met opvallende designs, vaak met geometrische motieven… De tapijten zijn in vele maten beschikbaar, dat staat ook telkens vermeld. 

Heeft u interesse, kom gerust even langs in ons atelier, dan vertellen we jou er graag meer over. Ook voor een prijs kan u ons altijd mailen of bellen.

.

Margoum & Kelim

Handgeweven tapijten, uniek en bijzonder.  Beperkte selectie 

Margoum tapijt rood detail
Romo rug collectie

Vila Nova - Romo

 

Een mooie selectie van platgeweven en handgeknoopte tapijten van Brits design merken Vila Nova & Romo. De tapijten werden geweven in exclusieve samenwerking met gerenomeerd Belgisch tapijtmaker Louis De Poortere. Heeft u interesse in één van deze tapijten bel, mail of kom eens langs in het atelier.

In het werkhuis

Binnenstraat 129
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen, België
0483 007 908
info@inhetwerkhuis.be
Bekijk onze verkoopsvoorwaarden
Bekijk ons privacy ons cookies beleid

Ma en Di: 13u – 18u
Woe en Do: 9u – 12u en 13u – 18u
Vrijdag: 9u – 12u en 14u – 18u
Zaterdag: Na afspraak

Vind ons Facebook, Instagram, Whatsapp