Kussens

KUSSENS OP MAAT

Zitkussens

Wij maken zitkussens volledig op maat en dit in alle kleuren en formaten. Indien gewenst zorgen we ook voor de vulling. U bepaalt mee de afwerking; plof of strak, stiksel of bieskoord, met of zonder rits, etc. Graag wat meer in detail? Lees dan de blogpost.

 

Stiksel
Afwerking met sierstiksel
kussens op maat
Zitkussens op maat, tevens voorzien van nieuwe vulling.

KUSSENS OP MAAT

Zitbanken

Ook zitbanken worden in eigen atelier op maat gemaakt. We komen gratis opmeten en maken alles naar uw wens. Ook voor camperkussens kan u bij ons terecht. We hebben een heel mooie stoffencollectie. Veel van onze stoffen zijn speciaal behandeld tegen het vuil.

afwerking stof met overlock machine
Randen worden altijd afgewerkt met een overlockmachine. Zo gaan we uitrafelen tegen.
zitbank losse rugkussens sierkussens
Zitbank op maat gemaakt. Rugkussens gevuld met losse vlokken, zitting is kwalitatief koudschuim We speelden met kleuren en prints.

KUSSENS OP MAAT

Buiten-
kussens

Buitenkussens worden voorzien van een speciale vulling, die is waterdoorlatend, antibacterieel en anti-schimmel. Dit in combinatie met een mooie outdoor stof, en je kan een hele zomer zorgeloos genieten. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier een recente blogpost van enkele outdoor kussens. 

 

Buitenkussens op maat
Buitenkussens met speciale outdoor stof
Outdoor kussens VRDRY koudschuim
Deze vulling is speciaal geschikt voor buiten met een hoge ventilatiegraad. Schimmel en bacteriën krijgen geen kans.

KUSSENS OP MAAT

Heropvullen zitkussens

Is uw favoriete salon aan vernieuwing toe maar heeft hij destijds veel geld gekost? Indien u de kussens laat heropvullen is die terug zo goed als nieuw! In zitschuim bestaan veel kwaliteiten  wij gebruiken altijd koudschuim Dit is een comfortschuim met een hoge veerkracht, koudschuim garandeert een lange levensduur en een optimaal comfort. Het is een stevig schuim, doch comfortabel, verder is het ook brandvertragend en vochtregulerend en is er geen kuilvorming mogelijk. Voor een prijs, kom even langs met een kussen en wij berekenen de prijs. Lees hier verder over de variëteit aan vullingen.

koudschuim
Nieuw kussen in vast schuimrubber
mousse
Het kussen trekt opnieuw strak dankzij de nieuwe vulling

kussens op maat

Losse kussenvulling

Naast koudschuim kunnen kussens ook gevuld/bijgevuld worden met losse vlokken. Het bestaat uit een mengsel van polyether en koudschuim vlokken en geeft extra stevigheid. Het kussen veert ook altijd terug, ideaal voor rugkussens met goede ondersteuning. Wij werken ook altijd met fiberfil rondom het kussen voor een mooie afwerking.

Kussenvulling losse vlokken
Kussens heropgevuld met losse vlokken
Losse vlokken
Losse vlokken voor extra stevigheid
Adres

Binnenstraat 129
9300 Aalst

Openingsuren

We zijn een open atelier…
Zekerheid? Graag na afspraak

Contacteer ons

GSM: 0483 007 908
Email: info@inhetwerkhuis.be

Call Now ButtonMaak een afspraak