Wandpanelen

Een originele muurbekleding naar eigen stijl & smaak

Wandpanelen

 Hier maakten we wandpanelen volledig op maat voor een pitabar in het Antwerpse. De inspiratie kwam van een resto in Utrecht. De mogelijkheden zijn eindeloos want u bepaalt zelf de kleur, de stof, de afwerking, … ook de grootte en de vorm van de panelen . In het eerste voorbeeld plaatsen we vulling op 5cm dikte, in het voorbeeld eronder was dit 1cm.

Het is uiteraard niet beperkt tot enkel horeca. Denk maar aan een mooie “accent” wall achter het bed of in de woonkamer. Het werkt isolerend en ook geluiddempend. In ons atelier hebben we een breed gamma aan bekledingsmaterialen… Sommige decoratiestoffen zijn zó mooi dat ze inderdaad een plaatsje verdienen op de muur. 

Hieronder een ander mooi voorbeeld van een accent wall. Hier werd een koffiebar in het Gentse voorzien van een mooie aaneenschakeling van vierkante panelen. Het bekledingsmateriaal is een glansvelours. De vulling is hier slechts 1cm dikte, de stof werd strak aangespannen en de hoeken werden loodrecht afgewerkt…  het resultaat is verbluffend.