Kussens

KUSSENS OP MAAT

100% Maatwerk

Wij maken kussens volledig op maat en dit in alle kleuren en formaten. Caravankussens, stoelkussens, kussens voor buiten of op maat van een zitbank, u zegt het, wij maken. De stof kan u bij ons kiezen. We hebben een mooie collectie bekledingsmaterialen; zowel stof, kunstleder als echt leder. Veel van onze stoffen zijn speciaal behandeld, en dus gemakkelijk in onderhoud. U bepaalt mee de afwerking van de hoes: plof of strak, stiksel of bieskoord, met of zonder rits. Indien gewenst zorgen we ook voor de vulling: vaste vulling, losse vlokken of dons. De vulling kan tevens op vorm gesneden worden. In deze  blogpost gaan we wat dieper in op de mogelijkheden.

close-up kussens op maat rotan
Buitenkussens op maat

KUSSENS OP MAAT

Buiten-
kussens

Graag ook wat aandacht naar de buitenkussens. Deze maken wij uiteraard ook. Wij voorzien ook hier indien gewenst nieuwe vulling en dat kan een speciale vulling zijn voor buiten, die is waterdoorlatend, antibacterieel en anti-schimmel. Dit in combinatie met een mooie outdoor stof, en je kan een hele zomer zorgeloos genieten. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier een recente blogpost van enkele outdoor kussens. 

Buitenkussens op maat
Buitenkussens met speciale outdoor stof
Outdoor kussens VRDRY koudschuim
Deze vulling is speciaal geschikt voor buiten met een hoge ventilatiegraad. Schimmel en bacteriën krijgen geen kans.
kussen met bieskoord
kleurrijke buitenkussens
vdry vulling outdoor

KUSSENS OP MAAT

Heropvullen kussens

Is uw favoriete salon aan vernieuwing toe maar heeft hij destijds veel geld gekost? Indien u de kussens laat heropvullen is die terug zo goed als nieuw! In zitschuim bestaan veel kwaliteiten  wij gebruiken altijd koudschuim Dit is een comfortschuim met een hoge veerkracht, koudschuim garandeert een lange levensduur en een optimaal comfort. Het is een stevig schuim, doch comfortabel, verder is het ook brandvertragend en vochtregulerend en is er geen kuilvorming mogelijk. Voor een prijs, kom even langs met een kussen en wij berekenen de prijs of stuur enkele afmetingen door per email (lentgte, breedte en dikte). Lees hier verder over de variëteit aan vullingen.

koudschuim
Nieuw kussen in vast schuimrubber
mousse
Het kussen trekt opnieuw strak dankzij de nieuwe vulling
Oude kussenvulling
Nieuwe kussenvulling

kussens op maat

Losse kussenvulling

Naast vaste koudschuim kunnen kussens ook gevuld/bijgevuld worden met losse vlokken. Het bestaat uit een mengsel van polyether vlokken en geeft extra stevigheid. Het kussen veert ook altijd terug, ideaal voor rugkussens met goede ondersteuning. Wij werken ook altijd met fiberfil rondom het kussen voor een mooie afwerking. Ook donskussens kunnen bij ons heropgevuld worden. Dons heeft door jaren gebruik ook zijn elasticiteit verloren, wij kunnen dit perfect laten heropvullen. 

Kussenvulling losse vlokken
Losse vlokken
losse vlokken vulling
sierkussens met dacron hoes
In het werkhuis

Binnenstraat 129
9300 Aalst
Oost-Vlaanderen, België
0483 007 908
info@inhetwerkhuis.be
Bekijk onze verkoopsvoorwaarden
Bekijk ons privacy ons cookies beleid

Ma en Di: 13u – 18u
Woe en Do: 9u – 12u en 13u – 18u
Vrijdag: 9u – 12u en 14u – 18u
Zaterdag: Na afspraak

Vind ons Facebook, Instagram, Whatsapp