Vrolijke buitenkussens

Bekleed in een speciale outdoor stof met Vdry-kussenvulling. Genieten kan ook na een hevige regenbui want deze vulling heeft een quasi onmiddellijke droogtijd. De stof is beschikbaar in een brede waaier aan kleuren, je wordt er op slag vrolijk van. 

buitenkussens op maat

‘t begon allemaal met een simpel en versleten stoelkussen voor buiten. Kon er iets kleurrijk van gemaakt worden? Ohja, met héél véél plezier zelf! Wij, bij in het werkhuis, houden namelijk van kleuren. Het maakt het werken zoveel aangenamer. We verwerkten maar liefst vier verschillende kleuren voor twaalf zitkussens! De kussens werden voorzien van een dubbele bieskoord én rits. De stof is speciaal voor buiten…. De kleuren blijven dus even intens, ook na heel veel uren zonlicht! 

Versleten tuinkussen
buitenkussens op maat
vrolijke buitenkussens

Beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Je wordt er op slag vrolijk van!

Kleurenkaart buitenkussens
Speciale outdoor stof beschikbaar in een brede waaier aan kleuren.
Ritssluiting buitenkussen
Wij plaatsen een rits... de hoezen kunnen dus heel gemakkelijk het wasmachine in!

Naar gewoonte worden alle zijkanten behandelen met een overlockmachine, om uitrafelen tegen te gaan. ‘t is ook gewoon meer netjes. Wij verkiezen een mooie afwerking, ook daar waar het niet zichtbaar is.

We plaatsen Vdry-schuim , dit is een polyetherschuim met een grote doordringbaarheid voor water. Daar waar andere vullingen doorgaans water opslorpen is er hier vrijwel een onmiddellijke droogtijd. Geen zorgen dus wanneer de kussens een nachtje in de regen blijven liggen. De vulling wordt volgens eigen wens gesneden… in elke vorm, in elke maat.

Zelfs iets in gedachten? Contacteer ons, geheel vrijblijvend voor een prijs op maat: info@inhetwerkhuis.be – 0483 007 908

buitenkussens
kleurrijke buitenkussens

Handbekleed.
Een Belgisch product. Creativiteit van bij ons!