Varioflex jaloezie - Wave gordijn &
Doupli raamdeco met handgreep

Geniet mee van dit mooi strak interieur waarbij we verschillende types raamdecoratie gecombineerd worden in functie van de kamer.

Aluminium Jaloezieën in “Varioflex” uitvoering.

Varioflex aluminium jaloezie

Heel mooie plaatsing van twee aluminium jaloezieën. De jaloezieën werden in het aluminium kozijn bevestigd. Voor het ene raam werd ook zijgeleiding voorzien, zo kan het raam zeer gemakkelijk op kiep en blijft de jaloezie netjes op zijn plaats hangen. Uniek aan deze uitvoering is de “Varioflex”, deze optie verdeelt de jaloezie in twee delen. Je kan elk deel dan ook afzonderlijk tuimelen, zo regel je privacy en lichtinval in een handomdraai!

Speel met de varioflex en bepaal zelf je niveau van privacy.

Varioflex jaloezie
Varioflex jaloezie
Varioflex jaloezie
Varioflex jaloezie
Varioflex jaloezie
Aluminium jaloezieën
Varioflex jaloezie
De jaloezie wordt netjes in het raamkozijn geplaatst.
Varioflex jaloezie
Ook in gesloten toestand blijft de jaloezie netjes op zijn plaats hangen dankzij de zijgeleiding. Geen hinder voor ramen op kiep.
Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën geven doorgaans een strakkere uitstraling. Dat gaat zeer goed samen in een modern interieur. Liever wat warmte? Dan zijn houten jaloezieën een mooi alternatief.

Wave confectie als room divider. 

In dezelfde ruimte plaatsten we ook mooie gordijnen in wave confectie als room divider. Het was een gordijn van drie meter hoog in semi-transparante stof. Leuk ook was het feit dat er geen naden verwerkt werden, uit onze hele collectie stoffen was dit vrijwel de enige stof die zo breed ging. Uniek aan de wave confectie is dat de gordijn onder de rail hangt, de rail blijft dus zichtbaar. Hier plaatsten wij een basic rail, vrij strak die trouwens ook in het zwart verkrijgbaar is. 

wave confectie
Detail Wave confectie
Detail wave confectie
ophangen gordijnen
De gordijnen worden keurig opgehangen.
Room divider
De wave gordijn werd als room divider gebruikt. Het gordijn schuift toe langsheen de mooie glaswand.

Doupli voor in de badkamer 

In de badkamer plaatsten wij doupli gordijn met handgreep in “top down bottom up” uitvoering. Waarom? Privacy is een belangrijke factor in de badkamer, zeker als je inkijk hebt… Tezelfdertijd behoud je toch ook graag het daglicht… Met doupli kan je deze beide combineren. Het grote voordeel is dat het licht niet volledig afgesloten wordt terwijl je toch 100% privacy hebt, dit dankzij het dubbele doek. Met een doupli gordijn haal je de look van een plisségordijn in huis, maar zonder zichtbare koordjes. Zo oogt ze zachter en strakker. Het zijaanzicht doet denken aan een honingraatstructuur. Het is dus een dubbel gevouwen stof die trouwens beschikbaar is in een brede waaier aan stoffen, variërend van functionele unistoffen in verschillende kleuren tot exclusieve geweven stoffen en stijlvolle prints. Ze biedt drie transparantiegraden. Een doupli kan dus ook volledig verduisterend, voor in een slaapkamer bijvoorbeeld. 

doupli gordijn badkamer

Graag meer informatie? Of een prijsofferte op maat? Wij helpen u uitzoeken welk type raamdeco het best geschikt is. Aarzel niet en contacteer ons voor een afspraak.